Privacy- en cookieverklaring

Trimsalon Elst hecht veel belang aan uw privacy. Ik tref maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Op deze pagina privacy- en cookieverklaring kunt u lezen hoe ik uw gegevens verwerk.

Cookies

Website trimsalonelst.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan mijn website wordt meegestuurd en in het geheugen van uw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Ik gebruik deze cookies om mijn website te verbeteren en goed te laten functioneren en beschermen.

U kunt uw internetbrowser zo in te stellen dat u geen cookies opslaat op bijvoorbeeld uw laptop of tablet. Daarnaast kunt u ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Goolge analytics

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn website gebruiken. Ik gebruik deze informatie om de werking van mijn website te verbeteren. Voor het privacybeleid en meer informatie over Google Analytics verwijs ik naar Google Analytics.

Persoonsgegevens

Ik bewaar en gebruik uitsluitend persoonsgegevens die u bij gebruik van mijn website rechtstreeks aan mij op geeft in het kader van een door u gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Uw voor en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Contactformulier

Via mijn website heeft u de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt.

Bewaartermijn

De gegevens die u mij toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Trimsalon Elst verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van uw vraag of verzoek. Ik publiceer uw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met mijn website zijn verbonden.

Beveiliging

Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Klachten

Voor vragen of klachten over mijn privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van uw persoonsgegevens kunt u contact met mij opnemen.
Mochten we bij klachten er samen niet uitkomen dan heeft u op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

E-mail: info@trimsalonelst.nl

Telefoonnummer: 06 53 30 89 54

Adres: Valburgseweg 68c, 6661 EW Elst

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien u na wijziging gebruik blijft maken van mijn diensten dan betekent dat u akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 17 oktober 2019.