Irene ten Pas

Sinds oktober 2004 heb ik, Irene ten Pas mijn eigen hondentrimsalon in Elst, Gelderland.

Ik ben rijks gediplomeerd hondentrimster en werk volgens de originele trimschema’s van de rashond. Indien u echter een ander trimschema wilt voor uw hond dan is dat geen enkel probleem. We kunnen samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Het werken met honden geeft mij veel voldoening. Honden kunnen niet praten maar ze kunnen met hun lichaamstaal toch zoveel vertellen dat ik graag met ze werk.

Bovendien is elke hond uniek. Iedere hond heeft zijn eigen gedrag. Ik respecteer dat en behandeling stem ik daarop af. Ervaring heeft mij geleerd dat door deze benadering ook een moeilijke of bange hond vertrouwen krijgt in mij en behandeling mogelijk is. Toch is het elke keer weer een uitdaging om een moeilijke of bange hond te behandelen. Als het (na een aantal keren) allemaal goed verloopt geeft het mij veel energie en ervaar ik passie in mijn werk.

Irene ten Pas met honden Pem en Duncan
Irene met Eddie (l) en Pem (r)
Pem en Joop

Kennis maken Behandelingen