Irene ten Pas

Sinds oktober 2004 heb ik, Irene ten Pas mijn eigen hondentrimsalon in Elst, Gelderland.

Ik ben rijks gediplomeerd hondentrimster en werk volgens de originele trimschema’s van de rashond. Indien u echter een ander trimschema wilt voor uw hond dan is dat geen enkel probleem. We kunnen samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Het werken met honden geeft mij veel voldoening. Honden kunnen niet praten maar ze kunnen met hun lichaamstaal toch zoveel vertellen dat ik graag met ze werk.

Bovendien is elke hond uniek. Iedere hond heeft zijn eigen gedrag. Ik respecteer dat en behandeling stem ik daarop af. Ervaring heeft mij geleerd dat door deze benadering ook een moeilijke of bange hond vertrouwen krijgt in mij en behandeling mogelijk is. Toch is het elke keer weer een uitdaging om een moeilijke of bange hond te behandelen. Als het (na een aantal keren) allemaal goed verloopt geeft het mij veel energie en ervaar ik passie in mijn werk.

Irene ten Pas met honden Pem en Duncan
Irene met Eddie (l) en Pem (r)
Pem en Joop

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.

Samen met mijn honden heb ik verschillende hondencursussen gevolgd. Mee doen aan een honden spellendag vinden wij altijd een uitdaging. Wandelen met honden is mijn allergrootste hobby. Op een mooie zonnige dag of door weer en wind deze hobby delen met mijn gezin, met vriendinnen of met mijn zus en haar honden dat is voor mij gewoon genieten.

Kennis maken Behandelingen