Trimsalon

trimsalon-irene-elst-salon

De salon

De trimsalon is van alle gemakken voorzien en naast het behandelgedeelte is er een wachtgedeelte waar u kunt wachten tot de behandeling van uw hond klaar is.

Er is er airconditioning aanwezig zodat er altijd een aangenaam klimaat in de trimsalon heerst.


img-20161123-wa0009

Het bad

Uw hond wordt gewassen in een bad waarin uw hond alle ruimte heeft.

Om natte honden te drogen maak ik zoveel mogelijk gebruik van een föhn en soms een waterblazer.


trimsalon-irene-elst-shampoo-en-andere

De shampoos

Ik gebruik hondenshampoos met een goede PH waarde die speciaal ontwikkeld zijn voor de hondenhuid. De pH waarde zegt iets over de zuurtegraad. Deze is namelijk anders dan in shampoos voor mensen. Hondenshampoo houdt de vettige huid van de hond intact en soepel. Mensenshampoo daarentegen zou de huid kunnen uitdrogen. Bovendien bevatten speciale shampoos stoffen die bacteriën of gisten kunnen doden en jeuk kunnen onderdrukken. Om de huid van uw hond op een goede manier te ondersteunen is een passende shampoo belangrijk.

De hondenshampoos zijn te koop in de trimsalon. Ik adviseer u graag welke shampoo u het beste voor uw hond voor thuis kunt gebruiken.


img-20161123-wa0006

De trimtafel

De salon is voorzien van een in hoogte verstelbare tafel en deze trimtafel heeft de ideale afmetingen. Doordat deze verstelbaar is kan ik op elke gewenste hoogte werken. De handige, in hoogte verstelbare arm is bedoeld om de riem aan te bevestigen.


trimsalon-irene-valburgseweg-elst

De locatie

De locatie van hondentrimsalon Irene bevindt zich aan de Valburgseweg in Elst, gemeente Overbetuwe.

Ik deel de ruimte met collega Kelsey van trimsalon Lupien.

De hondentrimsalon maakt samen met dierenspeciaalzaak Het Molentje en De Klomp Dierenartsen deel uit van Dierenspecialisten Overbetuwe.

Behandelingen